YDİ-101 ve YDİ-102 Muafiyet Telafi Sınavı 24 Ekim 2020 tarihinde yapılacaktır.

Değerli Öğrencilerimiz,

2020 – 2021 Güz Akademik Yılı YDİ 101 & YDİ 102 Muafiyet Telafi Sınavı 24 Ekim Cumartesi Günü Saat 11.00 ila 16.00 arasında e-ders sistemi üzerinden yapılacaktır.

E-ders Yabancı Dil Dersi 2. Hafta içeriklerinde yer alacak olan sınav linkleri aracılığı ile sınavınıza erişebileceksiniz.

14 Ekim Çarşamba günü yapılan Muafiyet Sınavlarına;

* Teknolojik sorunlardan dolayı katılamayan,

* Kullanıcı adı ve / veya şifresiyle sisteme erişim sağlayamadığı için katılamayan,

* Ek kontenjan ile üniversitemize kayıt yaptıran,

* Sisteme erişim sağlamasına rağmen 1. Hafta içeriğinde sınavları göremediği için katılamayan öğrencilerimiz 24 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Telafi Sınavlarına katılabilecektir.

14 Ekim Tarihinde yapılan Muafiyet Sınavına katılıp sınavını sorunsuz tamamlayan öğrencilerin telafi sınavlarına katılması durumunda sınavları GEÇERSİZ sayılacaktır.

Geçtiğimiz dönemlerde YDİ 101 İngilizce Dersinden başarılı olup yalnızca Bahar Dönemi YDİ 102 İngilizce Dersinden başarısız olan öğrencilerin YDİ 102 Muafiyet Sınavı Bahar Dönemi başında yapılacaktır. Bu sınav ile ilgili gerekli duyuru Bahar Dönemi başında Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında yapılacaktır.