Ortak Zorunlu Dersler-Final Sınavları Hakkında

Ortak zorunlu derslerimizi alan öğrencilerimizin dikkatine,

Ortak zorunlu derslerin final sınavları çevrimiçi olarak E-ders sistemi üzerinden 13-14 Haziran 2023 tarihlerinde, aşağıdaki zaman aralıklarında yapılacaktır. Sınava e-ders (eders.bartin.edu.tr) sayfası giriş ekranında yer alan kırmızı butona (SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ) tıklayarak giriş yapmanız gerekmektedir. Bu butona tıkladığınızda sorumlu olduğunuz sınavlarınıza doğrudan ulaşabileceksiniz. Halihazırda var olan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanabilirsiniz. Bazı derslerden muaf olan öğrencilerimiz (eğer UBYS'de muaf olarak gözüküyorsa) sınav sayfasında muaf olduğu derse ilişkin bir sınav görmesi durumunda, o ders ya da derslerden sorumlu değildir.

Sınavdan önce aşağıdaki görselleri inceleyip çevrimiçi sınavlara hazır olduğunuzu kontrol ediniz.