Ortak Zorunlu Dersler-Bütünleme Sınavı Hakkında (ÖNEMLİ)

Ortak zorunlu derslerimizi alan öğrencilerimizin dikkatine,

Ortak zorunlu derslerin bütünleme sınavları çevrimiçi olarak e-ders sistemi üzerinden 18. haftada 10 Temmuz 2021 tarihinde (her üç sınavda aynı gün yapılacaktır), aşağıdaki zaman aralıklarında yapılacaktır. Sınava e-ders (eders.bartin.edu.tr) sayfası giriş ekranında yer alan kırmızı butona (SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ) tıklayarak giriş yapmanız gerekmektedir. Bu butona tıkladığınızda sorumlu olduğunuz sınavlarınıza doğrudan ulaşabileceksiniz. Halihazırda var olan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanabilirsiniz. Bazı derslerden muaf olan öğrencilerimiz (eğer UBYS'de muaf olarak gözüküyorsa) sınav sayfasında muaf olduğu derse ilişkin bir sınav görmesi durumunda, o ders ya da derslerden sorumlu değildir.

Ders adı

Sınav tarihi ve aralığı

Süre

Türk Dili I

10:00-12:00 saatleri arasında

25 dk

Yabancı Dil I

13:00-15:00 saatleri arasında

25 dk

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

16:00-18:00 saatleri arasında

25dk

Sınavlar yukarıdaki tabloda belirtilen gün ve zaman aralığında sistemde açık kalacaktır. Her sınava bir kez giriş hakkınız bulunmaktadır. Sınava giriş yaptığınızda 25 dakikalık süreniz başlayacaktır. E-ders sayfanızda şu aşamaları takip etmeniz gerekmektedir:

Sisteme giriş sayfasındaki linki tıkla     >     İlgili sınav linkini tıkla      >      Soruları cevapla      >      Cevapları kontrol et      >     Sınavı bitir

Sınavlarla ilgili sorularınız için ders sorumlularınıza danışabilirsiniz. Sınavlarınızda başarılar dileriz.  Mobil cihazlarınızdan da  sınavlarınızı giriş gerçekleştirebilirsiniz.