Öğrencilerimizin Dikkatine (2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi E-Derse Giriş)

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik yılı Güz dönemi E-ders kullanıcı adı ve ders tanımlamalarımız devam etmektedir. E-ders sisteminde her gün güncelleme olmaktadır.

Ders kaydı tamamlanan öğrencilerimizin bilgileri E-ders sistemine ileriki günlerde yansıyacaktır. Eski öğrencilerimiz var olan kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yapabilirler.

Yeni öğrencilerimiz ise kullanıcı adı "öğrenci numarası",  şifre "Maskeli T.C. kimlik numarası" olarak (Örneğin Maskeli T.C. No: 12******345, T.C. kimlik numaranızın ilk iki ve son üç hanesi dışındaki sayıları yıldızlı olarak giriş yapınız.) giriş yapabilirler.
E-ders şifrenizi unuttuysanız "Buzeme Yazın" ile bize ulaşabilirsiniz.

Office 365 hesabı ve e-posta adresi adresleri için duyuruları takip ediniz. İhtiyaç duyulması halinde bim@bartin.edu.tr adresine e-posta atılarak bilgilerin öğrenilmesi gerekmektedir.

29/09/2023 tarihli uzaktan eğitim bilgilendirme toplantısının yayın tekrarını izlemek için tıklayınız.

Tüm yardım dökümanları için buraya tıklayabilirsiniz

Başarılı bir dönem dileriz.