Öğrencilerimizin ve ders sorumlulularının dikkatine

Değerli öğrencilerimiz, üniversitemizin tüm bölümlerine kayıtlı öğrencilerimizin dersleri 23 Mart 2020 Pazartesi tarihinden itibaren uzem e-ders sistemi üzerinden (eders.bartin.edu.tr) gerçekleştirilecektir.

Derslere nasıl gireceğinizle ve diger ayrıntılarla ilgili tüm bilgiler ileri bir tarihte duyuru sayfalarımızdan ve sosyal ağlardan yayınlanacaktır.

Henüz sistem açık değildir, öğrencilerimiz ve ders sorumlulularımız (derslerle birlikte) sisteme tanımlandığında aktif olacaktır ve ayrıca hesaplar aktifleştirildiğinde duyurusu sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular için TIKLAYINIZ. (Öğrencilerimiz İçin)

Yardım sayfası için TIKLAYINIZ (Öğrenci)
Yardım sayfası için TIKLAYINIZ (Ders Sorumlusu)

NOT: Uzaktan Tezsiz Eğitim Yüksek Lisans programları ve ortak zorunlu dersler için halihazırda var olan süreç aynen devam edecektir. Söz konusu açıklamalar bu öğrencilerimizi kapsamamaktadır.