2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Ortak Zorunlu Derslerin Bütünleme Sınavları

BÜTÜNLEME SINAVLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 akademik yılı güz dönemi ortak zorunlu derslerin (Yabancı Dil I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I) bütünleme sınavları  25 ve 26 Ocak 2024 tarihlerinde yüz yüze olarak Üniversitemiz genelinde ortak yapılacaktır. Eğitim Fakültesinin Türk Dili I dersi sınavları ayrı yapılmaktadır.

Bütünleme sınav takvimi için tıklayınız.

Sınava hangi bina ve derslikte gireceğinizi dikkatlice kontrol ediniz (Sınava gireceğiniz derslik kendi fakülteniz dışında da belirlenmiş olabilir). Bütünleme sınav yerini ve saatini sitemizde yer alan Sınav Yeri Sorgulama modülünü kullanarak,  22 Ocak 2024  tarihinden itibaren öğrenebilirsiniz.  Duyuruları takipte kalınız.

Sınav Yeri Sorgulama videosunu izlemek için tıklayınız.

Uluslararası öğrencler için optik form doldurma videosunu izlemek için tıklayınız.

SINAV YÖNERGELERİ

Sınav sorgulama ekranı bilgilendirmesi için
TIKLAYINIZ.

Sınav uygulama yönergesi için TIKLAYINIZ.