e-Ders Giriş

Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi)
Sisteme Giriş için TIKLAYINIZ

Tezsiz Yüksek Lisans Programları (Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü)
Sisteme Giriş için TIKLAYINIZ

Uzaktan Eğitim Programları (2012 yılında kayıt yaptıranlar, Sosyoloji, TDE ve Bilgisayar Programcılığı)
Sisteme Giriş için TIKLAYINIZ

NOT:  Sistem kullanımına yönelik yardımcı rehber ve videolara YARDIM menüsünden ulaşabilirsiniz. Mobil cihazlardan sisteme bağlanmak yapmak için "Puffin Web Browser" uygulamasını (web tarayıcı) indirip, bu uygulama üzerinden sisteme giriş yapmanız önerilmektedir. Masaüstü ve ya da dizüstü bilgisayarınızdan "Internet Explorer" ya da "Mozilla Firefox" web tarayıcılarını kullanarak kolaylıkla sisteme giriş yapabilirsiniz. Yeni öğrencilerimiz sisteme Kullanıcı adı:"Öğrenci No" ve şifre:"T.C.Kimlik no" ile giriş yapacaklardır.

e-Ders Giriş için TIKLAYINIZ.
  • e-Ders Giriş

• Yardım