Uzaktan eğitim sistemi kullanım eğitimi-Öğretim elemanları için (8 Eylül)

2017-2018 güz döneminden itibaren kullanılmak üzere, uzaktan eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve derslerin daha verimli hale getirilmesi için üniversitemiz tarafından yeni bir “Öğrenme Yönetim Sistemi” yazılımı alınmıştır. Bu kapsamda uzaktan eğitim bünyesinde yürütülen ve yürütülecek olan tezsiz yüksek lisans programlarındaki dersler ile ortak zorunlu derslerden (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı dil, Türk Dili) sorumlu olan öğretim elemanlarımız için; yeni sistemin kullanımı ve canlı derslerin gerçekleştirilmesine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Söz konusu eğitim, iki ayrı grup için aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır:

Uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında ders veren öğretim elemanlarımız için;

Yer ve Tarih: 8 Eylül Cuma günü saat: 10:00, Orman fakültesi, 3. Kat. Uzaktan eğitim toplantı salonu.

Ortak zorunlu dersleri veren öğretim elemanlarımız için;

Ye ve Tarih: 8 Eylül Cuma günü, saat: 14:00, yer: Orman fakültesi, 3. Kat. uzaktan eğitim toplantı salonu.

1.OTURUM