MYO ve SHMYO Öğrencileri-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Tek Ders Sınavı

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dersi'nin TEK DERS SINAVI (Ders sorumlusu: Dr. Hakan Gökpınar) için yazılı veya online sınav yapmak yerine ödev verilmesi uygun öngörülmüştür. Buna ilişkin duyuru UZEM'in sayfasından yapılmıştır. (Ayrıca MYO'ya yönelik duyuru da e- ders portalından yapılmıştır)

Ödev konunuz: Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi'nin Amaçları ve Önemi; Atatürk ve Cumhuriyet

A 4 kağıda, el yazınızla ve okunaklı bir şekilde yazınız. Çizgisiz A 4 kağıdın altına çizgili bir kağıt koyarak yazarsanız ödevinizin sayfa düzeni biçimsel olarak daha güzel görünür. Sayfa sayısı 5'i geçmemelidir. Ödevinizin sonuna yaralandığınız kaynakları (kitap, makale veya internet sayfası)Kaynaklar: 1....2...) şeklinde alt alta yazınız.

Ödev kağıdının ilk sayfasına, Adınızı, Soyadınızı, Okul Numaranızı, Bölümünüzün adını yazınız ve imzalayınız.

Tarayıcıdan geçirdikten sonra pdf veya jpg formatında yine kendi e-posta adresinizden  hgokpinar@bartin.edu.tr mail adresine ödevinizi gönderiniz.

Ödevinizin son teslim tarihi:  4 Temmuz 2020-saat 17:00'dır

Lütfen sorularınızı yine hgokpinar@bartin.edu.tr 'e veya e-ders portalı öğretim elemanı iletişim bölümünden yöneltiniz.